середу, 18 квітня 2018 р.

PROMO-акція "PRO бібліотеку"

Бібліотекарі філіалу №5, що на Харківській, 67, користуючись теплою погодою,  вирішили попрацювати над розширенням  кола потенційних читачів. Не гаючи часу вони  разом з волонтерами-батьками Літвінською Аліною та Пушкарьовою Анною з новенькими книжками і журналами вирушили до дитячого ігрового майданчику, що поряд з ТЦ «Терра». 



Завдяки розумінню з боку адміністрації торгівельного центру бібліотекарі отримали дозвіл на безкоштовне проведення акції з популяризації  читання.
Велика кількість батьків  на ігровому майданчику передвіщувала успішне проведення заходу. Він був орієнтований саме на них, оскільки любов до книги і читання формується, перш за все, саме в родині.


Чи мами й тата не читають самі і  зовсім не читають своїм дітям, чи майже усі перейшли на електронні читанки, але відважних бібліотекарів,  які дуже хочуть бачити всіх дітей освіченими і начитаними,  зустрічали з насторогою. Шкода, дуже шкода, що більшість батьків, приділяючи увагу фізичному стану своєї дитини, зовсім забувають про розвиток її розуму, фантазії та уяви, що є не менш важливим.


Але бібліотекарів цим не налякаєш.  Вони спокійно і натхненно робили свою книжкову справу: цікавою історією, яскравими ілюстраціями, фантастичними і казковими героями заохочували дітей до читання просто неба. 
І хочеться сподіватися, що візитки, які отримали понад 30 батьків, спрацюють та переконають їх привести своїх дітей до дитячої бібліотеки.



І хто це такий розумний казав, що професія бібліотекаря дуже легка...


Немає коментарів:

Дописати коментар