четвер, 26 квітня 2018 р.

Зустріч з казкою

 Авторський проект  бібліотекаря Вероніки Паденко «Зустріч з казкою»(бібліотека-філія №8), розрахований на   дітей  Центру соціально-психологічної реабілітації м. Кам’янського, які позбавлені батьківського піклування.
Більшість вихованців Центру – це діти дошкільного та молодшого шкільного віку. Тому обрані казки. Бо саме казка вчить, що таке добро і зло, виховує повагу до родини, до старших, научає бути чуйними, добрими, вихованими. Та і бібліотека для більшості виявилася тим самим казковим місцем, де живе добра і чуйна фея-пані Вероніка.
Під час зустрічей у бібліотеці, діти разом із Веронікою малюють, грають, читають. Дивовижну історію про маленького Білого Ведмедика Андрійка, Полярну Сову Люсі, Оленятка Сергійка та Пінгвінчика Павлика читали двічі. Діти уважно слідкували за пригодами чотирьох малят, які допомогають одне одному в біді, разом радіють і сумують. А ще дивились мапу і дізнавались, де знаходиться Північний і Південний полюси, бо саме там відбуваються дії чудової казки психолога і сучасної української письменниці Наталії Чуб «Азбука дружби».





Немає коментарів:

Дописати коментар