понеділок, 14 листопада 2016 р.

Бібліоекспрес із дарунків і чудес.

13 листопада в Центральній бібліотеці для дітей на майдані Петра Калнишевського,1а відбулося ювілейне свято до 70-річчя книгозбірні.Свято влаштували для найкращих читачів бібліотеки від наймолодших восьмирічних до 87-річних ("Книжкова леді"-Таранова Ремира Костянтинівна).


Для читачів бібліотекарі  підготували книжкову виставку "Книжковий експрес з минулого",розгорнули ретро-музей бібтехніки і перегляд літератури "Гарячі новинки для холодної днинки".




Завідувач бібліотеки Дорофеєва Тетяна Володимирівна розповіла про історію книгозбірні,познайомила гостей з колективом, в якому працюють Писаревська Тетяна Миколаївна (42 роки трудового стажу),Табакова Інна Миколаївна (29 років бібліотечного стажу) і Ревко Людмила Анатоліївна (28 років трудового стажу).
На святі були присутні директор Кам'янської ЦБС Герасюта Тетяна Іванівна,керівник профспілки Шушура Лілія Аркадіївна і заступник директора з реклами та маркетингу Дороніна Тетяна Юріївна.Колеги привітали колектив з ювілеєм і вручили подарунки.Тепер в бібліотеці буде свій мобільний телефон!


Найприємнішим для бібліотекарів і читачів стала церемонія нагородження найкращих користувачів.В 21 номінації нагородили дітей і родини,що читають.Цікаво,що читачі всі різні, як і їхні вподобання!Ми дуже тішимося,що маємо таких вірних друзів!







Приємним сюрпризом став для всіх виступ викладача музичної школи №6  Клименко Галини,закоханої в свій саксофон і гості з Англії міс Ендрю (Табакова І.М.).



Після нагородження дітей запросили пограти, скуштувати ювілейний пиріг і переглянути український мультфільм "Пригоди Котигорошка та його друзів". Всі з задоволенням переглянули новинки і взяли додому 25 книг.




70-річний ювіляр  Центральна бібліотека для дітей виглядає молодо і впевнено іде до свого наступного ювілею!

Немає коментарів:

Дописати коментар