суботу, 19 листопада 2016 р.

Зростаємо з книгою.

"Зростаємо з книгою" - так називається програма співпраці  бібліотеки-філії № 6 та дитячого садочка № 39 «Ромашка».
Мета програми: привернути увагу батьків та дітей дошкільного віку до дитячої книжки, бібліотеки, читання вголос. Відновити традицію голосних читань в бібліотеці, вдома та в дошкільних закладах.


Безмежна роль книги в житті людини. І це дійсно так. З дитячих років книжка допомагає зрозуміти світ. Книга – мудрий друг і порадник, вона розповідає нам про подорожі, пригоди, чудеса, навколишній світ. В ній зібрана мудрість всього людства, яка дійшла до наших часів і передавалася із покоління в покоління.
Про все це дізналися дошколята старшої групи  дитячого садочка «Ромашка» (вихователь Рекрутенко А.Н.) від бібліотекарів філії №6. Вони ознайомили дітей з книжковими новинками, періодичними виданнями для дітей, енциклопедіями та іншими  цікавими виданнями бібліотеки.
Бібліотекар Надія Лохова розповіла про дитячі енциклопедії серії «Міні – довідкова».


Бібліотекар Олена Лебедєва провела голосне читання за книгою «Чудеса в решете», вікторину «Впізнай героя книги!», «Впізнай автора!»



Ефективність проекту «Зростаємо з книгою» полягає в тому, що співпраця бібліотеки та дошкільних закладів піднялася на вищий щабель. У дітей та батьків з’явилася зацікавленість до дитячої книги та бібліотеки. За час існування програми до бібліотеки записалося 20 дошкільників.


Немає коментарів:

Дописати коментар