пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Піар - акція “Читаємо українською!” в бібліотеках Кам'янського.

Протягом листопада бібліотеки Кам’янського запрошують усіх пошанувачів красивого та сильного українського слова взяти участь у різноманітних мовно-літературних заходах – голосних читаннях , літературних годинах і літературно-мовних конкурсах та багатьох інших.
Бібліотека – філія №7 провела мовну регату для учнів ЗОШ №25 та № 44.



Діти мали можливість перевірити та збагатити свої знання з української мови. Різноманітні конкурси , тести, шаради, вікторини,бліцтурніри на «полі чудес», бібліографічні ігри промайнули, як одна хвилина.


Діти й бібліотекарі були задоволені успіхами в мовних перегонах.


Працівники абонементу Центральної бібліотеки Кам'янського підготували своїм читачам книги популярних українських письменників сучасності "Обирай українську книжку!"


Для учнів 8 класу СШ № 28 (класний керівник Генсецька Н.М.) бібліотекарі провели мовознавчу мандрівку "Мова наша - серце наше".


Бібліодесант бібліотекарів Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка до колегіуму № 16 з акцією "Читаємо українською" в 6 - А класі (кл. керівник Кисельова О.М.)


та у 9 - Б класі (кл.керівник Козаченко Г.П.)



У наші часи важливо заохотити молодь до читання книг, переконати школярів та  студентів , що книга – це не тільки джерело корисної інформації. Записані й представлені в книзі думки, почуття, уявлення спонукають читача до активної співпраці – роботи його пам’яті, уяви, мислення, роботи його душі. Вони дають простір для творчості. Для ознайомлення зі здобутками сучасної української літератури та українського книговидання в шкільних та студентських групах було представлено бібліографічні огляди  літератури "Смак коронованого слова".

У бібліотеках міста для кожного завжди знайдеться Ваша книга – від літопису до щойно виданого твору!

Немає коментарів:

Дописати коментар