середу, 30 листопада 2016 р.

Щоб не трапилось біди:бесіда про правила безпечної поведінки.



Дитина, її життя, здоров’ я - найвища цінність. Тож захистити її від можливих небезпек та навчити бережно взаємодіяти з довкіллям-одне з провідних завдань нас, дорослих.
29 листопада бібліотекарі бібліотеки-філії № 7 завітали у гості до дітей ДНЗ «Незабудка», щоб разом вивчати абетку безпеки. 


Складалася вона з таких рубрик - «Ми пішоходи та пасажири», «Сам вдома», «Вогонь друг чи ворог» , «Поради Світлофора». А допомагали у цьому книги : «Їжачок-рятівничок», Дружинина М. «Как дорогу перейти», «Светофор» ,О.Майбороди «Дорожні знаки» . 


На сторінках цих книг в цікавій і популярній формі розповідається про правила дорожнього руху, наводяться застережливі приклади від необачного поводження на дорозі, водоймах , ковзанках та ін. 


Голосні читання віршів та оповідань допомогли малюкам швидко оволодіти новими знаннями правил дорожнього руху, поводження вдома, у дитсадку, на природі . Не обійшлося без ігор.


Діти із задоволенням грали у «Впізнай дорожній знак» та «Веселий світлофор». Саме ігрова форма, дозволила розвинути увагу, спостережливість, зібраність, обережність. Маленькі читачі переконались у тому, що всі Правила вуличного руху потрібно пам’ятати і обов’язково їх дотримуватись. 


Будемо сподіватися, що правила безпеки допоможуть дітям у подальшому житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар