пʼятницю, 27 січня 2017 р.

Камертони душі.

26.01.17 бібліотекарі абонементу Центравльної міської бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка підготували та провели літературно-музичну композицію "Камертони душі".


Захід відбувся на базі Заводського территоріального центру соціального обслуговування населення. Відділення денного перебування відвідують здебільшого літні жінки, які мають непросту долю, а частіше ще й вади здоров'я.  Щира людська увага та співчуття дуже доречні  у спілкуванні з такою категорією населення.


Бібліотека вже має гарну традицію допомогати людям похилого віку, немічним та просто потребуючим негайної  втіхи теплим словом, гарним настроєм, інтеллектуальним дозвіллям. Ця зустріч була зігріта лірикою Лесі Українки, Ліни Костенко, Тетяни Клебанської, Нінель Уварової, Марії Дружко. Класика перекликалася з сучасністю та зрілість з молодістю! Наталія Вертій та Юлія Задорожня з натхненням розповідали про творчий шлях поетес та читали зворушливі поезії.


 Святковості зустрічі надав і виступ пісенного гурту "Берегиня". Яка ж поезія без музики?!


 І який бібліотечний захід без друзів і партнерів! Бібліотекарі ЦМБ вдячні Лякішевій Т.В.,організатору культурно-дозвілевої діяльності ТЦСОН, за допомогу та теплий прийом!



                                                     В залі панувало мистецтво!

Немає коментарів:

Дописати коментар