четвер, 27 квітня 2017 р.

День дошкільнят "Читаюча дитина - майбутнє України".

З дитячих років книжка допомогає зрозуміти світ , що нас оточує , розповідає нам про історію ,звичаї та традиції рідного краю. Книга не вміє говорити , але розповідає нам про цікаві пригоди і подорожі , про навколишній світ .
На день дошкільнят  "Читаюча дитина - майбутнє України" до бібліотеки - філіалу№9 завітали вихованці дитячого садочку№27 "Орлятко". До уваги гостей була організована бібліоподорож - знайомство з бібліотекою "У гості до Королеви Книг", під час якої діти в ігровій формі ознайомилися з правилами користування бібліотекою.


Діти з великим задоволенням відправилися у прес-круїз "Журнальними островами". Майбутні читачі ознайомилися з цікавими журналами " Пізнайко"; "Машинки"; "Жасмин"; "Школа волшебниц".


Малеча залюбки прийняла участь у літературних жмурках " Знайди героя казки", де за допомогою яскравих ілюстрацій із дитячих книжок розпізнавала улюблених літературних героїв.



Діти з цікавістю переглянули буктрейлер "Готуємось до школи" за книгою Н.Чуб "Навіщо ходити до школи?", створений бібліотекарем Гнояною Т.О.


Бібліотекарі гостинно запрошують - приходьте до бібліотеки , там завжди вас чекає ваш вірний друг - КНИГА ! Наша адреса - м. Кам'янське ; кінотеатр "МИР".

Немає коментарів:

Дописати коментар