середу, 31 жовтня 2018 р.

Книга-опера-балет

Учасники книжкового клубу "На перехресті" юнацького відділу м.Кам'янське люблять експериментувати.Книги читали, фільми за книгами дивилися та обговорювали, театральні вистави відвідували. На черзі опера. Зібралися і поїхали до Дніпропетровського академічного театру опери та балету на оперу "Онєгін.Life" за участю  співачки Марії Максакової.


До речі, дехто вперше познайомився з мистецтвом опери, але перше знайомство не відвернуло глядачів від незвичного жанру.Навпаки.Були зачаровані високим мистецтвом.


Не всі погодилися з режисерським трактуванням знайомих образів і розгубилися. Як з цим бути? На допомогу прийшли керівник клубу-бібліотекар Лариса Лощенкова й учасниця клубу-студентка музичного коледжу Марина Данкєєв. Вони самі із задоволенням спостерігали за грою акторів і водночас професійно пояснювали іншим деякі музичні, режисерські та акторські тонкощі.
Література, опера, театр-різні форми мистецтва, що по різному передають зміст твору, але й допомагають його краще зрозуміти. Запланували відвідати балет. А поки що читаємо твір.


Інформацію підготувала бібліотекар юнацького відділу Лариса Лощенкова.

Немає коментарів:

Дописати коментар