неділю, 13 квітня 2014 р.

З казкових сторінок - до "Школи радості"

Для малюків, які у вересні стануть першокласниками колегіуму № 16, знайомство зі школою почалося набагато раніше. Майже рік тому вони стали відвідувати "Школу радості", де отримали перші знання з читання, математики та письма. І ось у суботу -  останній день у "Школі радості". Та напередодні перших у їхньому житті канікул до малюків завітали незвичайні гості. Запросити дітей та їхніх батьків до книжкового царства прийшла бібліотекар ЦДБ Писаревська Т. М. Вона познайомила діток з кращими бібліотечними книгами.


Та коли розповідь дійшла до улюблених казок, сталося диво. Одна з книг несподівано ожила і прямо з її сторінок перед дітьми з'явилася маленька Баба-Яга (бібліотекар Табакова І. М.). Виявилося, що вона теж навчалася у підготовчому класі лісової школи і у вересні збирається до першого класу. Але хоч і хвалилася перед дітками, та ученицею була поганенькою.


Дітей дуже насмішили відповіді на загадки, які так і не змогла відгадати Бабця. Малюки навіть допомогли Бабусі  зібрати портфель до школи. А ще навчили її правильно вимовляти складні "шкільні слова": "математика", "фізкультура". Дітям сподобалося спілкування з веселою маленькою Бабою-Ягою і вони пообіцяли Бабці прийти до бібліотеки, щоб знову зустрітися з нею та іншими казковими героями.


Немає коментарів:

Дописати коментар