суботу, 12 квітня 2014 р.

Космос – дорога без кінця.




До Всесвітнього дня авіації і космонавтики (Міжнародного дня польоту людини в космос) бібліотека-філія № 8 запросила учнів 3-Б класу СЗШ №37 відправитись в «Космічну експедицію». Пізнавально-розважальну годину було розпочато із зчитування листа Андріана Ніколаєва до майбутніх космонавтів: «Стати космонавтом непросто.Недостатньо навчитися тільки читати й писати, треба вміти водити літаки, стрибати з парашутом, знати будову ракети і космічного корабля, як працюють його численні складні прилади. Крім того, необхідно бути здоровим, сильним і витривалим, дисциплінованим, чесним і правдивим.А головне – треба вміти дружити. Тому що найважливіше в будь-якій небезпечній справі, далекій мандрівці – це надійний друг, вірний товариш.» Завідуюча бібліотеки Тетяна Гончар познайомила дітей з книжковою виставкою «Буду космонавтом!».  



А потім почалась неймовірна подорож з випробуваннями : «У конструкторському бюро»,


«Збери сумку в політ», «Зоряна естафета». Дітям дуже сподобалось гра «Розсипанка», де треба було з єднати слова із «космічного словника» з відповідним значенням цього слова. 

А наприкінці зустрічі діти із задоволенням переглянули мультфільм «Таємниця Третьої планети», створений за відомою казкою Кіра Буличова. 





Немає коментарів:

Дописати коментар