четвер, 17 квітня 2014 р.

Відродження в природі і душі.

Всі діти талановиті. Та найбільш яскраво вони проявляють свої таланти по особливим випадкам. І один з таких випадків, безперечно, це найбільше християнське свято Великдень. Напередодні цього свята, у Чистий Четвер, завітали до Центральної бібліотеки для дітей учні колегіуму № 16. Захід, який провела бібліотекар Ревко Л. А., не випадково називався "Відродження в природі і душі". 


Разом з природою оживають людські душі, пробуджуються для добра і любові. І коли ж, як не змалечку, виховувати ці почуття.Тож бесіда непомітно переросла у діалог. Адже кожен з малюків міг сам розповісти різні випадки про добрі, хороші почуття і вчинки.


 А ще всі разом обговорили, яким подіям присвячений кожен день тижня напередодні свята, діти розповіли, як вони допомагають батькам у ці дні. Людмила Анатоліївна показала альбоми зі зразками писанок, розповіла про великодні символи. 


Несподіванкою для дітлахів стала "писанкова карусель". На спеціальній підставці деревяні писанки, розмальовані майстрами, можна було покрутити навсебіч, як на справжній каруселі.


І ось настав найцікавіший творчий час. Всі могли показати свої таланти, розписавши писанку. Ця робота захопила дітей.


На малюнках ми побачили і крашанки, і крапанки, і вироби з квітковими та водяними символами, писанки - райдуги і навіть зображення Музею писанки. А які чудові Жар-птиці, метелики та великодні кролики оселилися на крашанках! Всі малюнки юних художників знайшли своє місце на виставці. А автори найкращих робіт отримають від бібліотеки подарунки.




Немає коментарів:

Дописати коментар