четвер, 24 квітня 2014 р.

Подарунки за найкращу писанку.

Напередодні Великодня першокласники колегіуму № 16 у Центральній бібліотеці для дітей створювали власні писанки. Всі дитячі роботи протягом тижня були представлені на виставці "Світлий празник Великодня". За участь у конкурсі мальованих писанок учасники сподівалися отримати призи, адже призи та подарунки, як відомо, люблять всі. Тож сьогоднішня зустріч у бібліотеці розпочалася з нетерплячих запитань: "Хто ж переможець?" А переможців визначало поважне журі - всі читачі бібліотеки. Кожен бажаючий міг віддати свій голос за роботу, яка найбільше сподобалася. Бібліотекарі ретельно підраховували голоси.


 І ось оголошення переможців. Під аплодисменти всього класу призи отримали Токмакова Марія, Халковська Евеліна та Ванашова Поліна. Заохочувальними призами нагородили Харченко Дану та Малик Марію. Та бібліотекарі ЦДБ вирішили відзначити спеціальними призами ще й тих учасників, які уважно слухали розповідь бібліотекаря і намалювали Музей писанки. Ними виявилися Безцінний Олексій, Базилевич Єгор та Журбицький Павло.

 Ми вітаємо переможців, дякуємо всім учасникам та чекаємо на нові гарні малюнки. А яскраві писанки залишилися на згадку у Центральній бібліотеці для дітей. 

Немає коментарів:

Дописати коментар