вівторок, 8 квітня 2014 р.

Бібліотека - територія творчості.

Сучасна бібліотека надає своїм користувачам багато можливостей.І творчий процес займає в ній не останнє місце.В бібліотеці можна пройти майстер-клас із різних видів сучасного прикладного мистецтва.Так 3 квітня в Центральній бібліотеці для дітей пройшов авторський вечір дніпродзержинської  художниці Світлани Сидоренко.Ця жінка самовіддано закохана в мистецтво і дітей.І ще вона пише книги, в яких є віршовані загадки і розмальовки.В своєму альбомі художниця знайомить дітей з нетрадиційними методами малювання: губкою,ниткою,гребінцем.














На майстер-клас до бібліотеки завітали першокласники колегіуму№16.За новими столиками дітлахи з задоволенням розмальовували гарбуз і ведмедика,що їх для кожного окремо намалювала Світлана Сидоренко.














Спостерігати за творчим процесом учнів було дуже цікаво - діти люблять малювати акварельними фарбами. В них вийшли чудові малюнки, а час сплинув дуже швидко.














Задоволеними залишилися всі - і діти,і Світлана Іванівна,і бібліотекарі, які подарували своїм читачам зустріч з прекрасним.

Немає коментарів:

Дописати коментар