пʼятницю, 5 квітня 2019 р.

День здоров’я у бібліотеці щодня

Бібліотека на Шевченка м.Кам'янське розпочала цикл бібліотечних активностей до Всесвітнього дня здоров'я "Будьте здорові, або як не померти передчасно!"




Інклюзія у бібліотеці на Шевченка

Де можна набратися позитиву, поспілкуватися один з одним, порадитися з психологом, отримати моральну і матеріальну підтримку, та просто побути у комфортному й дуже естетичному середовищі? То це до нас...

 Ось і сьогодні наші відвідувачі заряджалися позитивом: грали, малювали, виконували вправи цікаві разом з батьками. 







Як врятуватися від інформаційного свавілля?

Чи є порятунок від інформаційного передозування? Як поводитися у великому скупченні народу, як зберегти психологічне здоров’я? Вихід є - говорили  експерти Школи виживання під час виїзного засідання у  Кам'янському  центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів. Школа виживання працює в юнацькому відділі майже чотири роки і спрямована на залучення підлітків у правове поле суспільного життя, на вміння виживати у будь-якій ситуації.
У цьому кам'янчанам  допомагають досвідчений юрист, веселий журналіст, цинічний реаліст, завжди усміхнений і позитивний бібліотекар.



Як не померти передчасно

Так, так. Книга всесвітньовідомого популяризатора здорового харчування, доктора медицини Майкла Грегера "Як не померти передчасно" докладно розповідає, як можна не лише запобігти більшості поширених недуг, а й побороти їх, якщо людина вже захворіла. Ця книга  привернула увагу відвідувачів чергової  суботньої зустрічі БібліоБранчу з Андрієм Енбулатовим. 



Виставки у вікні юнацького відділу завжди актуальні: «Книги  антидепресанти» та книжкові новинки відділу абонемента "Книги на будь-який настрій" допоможуть витримати тижневе напруження.




Бережіть себе!

Немає коментарів:

Дописати коментар