вівторок, 2 квітня 2019 р.

Бібліотекарі - провокатори ідей

І це дійсно так. Днями у публічних бібліотеках Кам'янського підбили підсумки реалізації авторських бібліотечних проектів.




Директорка централізованої бібліотечної системи  Лариса Денисюк  подякувала всім за плідну працю й нагородила найкращі бібліотечні проекти минулого року.


Проект — гра  "Начитані та щасливі" провідного бібліотекаря бібліотеки-філії №9 Лариси Чуйкової


"Бібліо-гейм: від читача до волонтера":проект завідувачки бібліотеки-філії № 8 Тетяни Гончар з популяризації читання серед підлітків силами самих підлітків.


"Ключі до серця":авторський бібліотечний проект бібліотекарки центральної бібліотеки для дітей Інни Табакової для підлітків у форматі квесту.



"Читаємо, розмовляємо, думаємо українською": авторський бібліотечний проект з просування української літератури провідного бібліотекаря бібліотеки — філії №4 Любові Гавриленко.


"Майстер — класи з елементами арт-терапії":проект завідувачки читального залу бібліотеки на Шевченка Катерини Молчанової. Сотні дітей і дорослих пройшли через її майстер — класи.

               
"Книга як цукерка": авторський бібліотечний проект провідного бібліотекаря центральної бібліотеки Тетяни Пісаревської для дітей, які не люблять читати.  Вона знає, що робити! Вона вміє розповідати про книги так, що навіть малюки зрозуміють, які це цінні та важливі речі.



"Як стати козаком за 7 днів": авторський бібліотечний проект з патріотичного виховання дошкільнят бібліотекарки бібліотеки — філії №7 Кісіль Людмили.


"Читаючий маршрут":проект провідного бібліотекаря юнацького відділу бібліотеки на Шевченка Лариси Лощенкової.



Нагороди отримали   й автори  найкращих постів про бібліотеки на нашому блозі.

Це бібліотека  філія №5, яку відразу можна знайти за гарним фасадом, що прикрасили учні художньої школи ім. Першудчева.


Завідувачка  Ганна Какуша 


"У бібліотеку до Соні": найкращий пост про бібліотеку  філію №3, завідувачка Заславська Юлія


"Щеплення від цифрового кретинізму": найкращий пост про бібліотеку. Завідувачка бібліотеки  філії №4 Карабут Тетяна.


Так ми руйнуємо старі стереотипи про те, що бібліотека архаїчна, нецікава. Ми демонструємо громаді не просто те, що бібліотека є сучасною, а що вона може бути корисним, привабливим, комфортним простором, який з радістю чекає на відвідувачів та дає їм нові можливості.

Немає коментарів:

Дописати коментар