суботу, 15 вересня 2018 р.

Історію свого міста треба знати і поважати.День 5-й:святковий

Бібліотекарі знають  найефективніший засіб виховання патриотизму і  любові до рідного міста:лише власний приклад.Тому бібліотекарі брали активну участь в усіх заходах цього святкового дня:від дуже важких і  серйозних - відкритті Аллеї слави,  зборі благодіний внесків  на видання книги "Життя обірвані війною" до веселих і дуже кумедних - Фестивалі рудих, фестивалі "Леді на велосипеді" тощо. І всюди ми залишалися вірними своєї професії і книзі.

На "Фестивалі рудих" бібліотекарки центральної бібліотеки для дітей Тетяна, Інна, Людмила, Тетяна були найрудішими, найкреативнішими, найкрасивішими і найкнижковішими!Чи не так? Свідченням цього є відзнака "За кращий образ",яку вручив мер міста Інні Табаковій і центральній бібліотеці для дітей!


"Спілка рудих" центральної бібліотеки для дітей.Чарівна лисичка і Незнайомка з Країни сонячних зайчиків.Руда вікторина і розмальовки, цікаві факти про рудих і море позитиву.






 

 


На фестивалі "Леді на велосипеді" бібліотекарь юнацького відділу Наталя Бохан була дуже стриманою, інтелігентною, книжково спокусливою.




Леді у червоному і чорному з книжкою Ф. Стендаля "Червоне та  чорне" на велосипеді. Романтично? Чи не так? 
-Супер! Лучше всех! аааа...(відгуки на фейсбуці)
-Вот кто это! Крутая (відгуки на фейсбуці)


"Бути бібліотекарем означає те саме, що їхати на велосипеді:якщо ви перестаєте натискати на педалі  і рухатися вперед, ви падаєте"
                                                                      (Пауло Коельо)



ВІДСВЯТКУВАЛИ...

2 коментарі: