суботу, 29 вересня 2018 р.

Читаємо Василя Сухомлинського

В день дошкільника дитячу бібліотеку-філію №8 м. Кам’янське відвідали веселі, галасливі дітлахи із підготовчих груп ДНЗ №23 і 28. Бібліотекарі ознайомили малят з новинками літератури для дошкільників, провели голосні читання казок Василя Олександровича Сухомлинського «Куди поспішали мурашки», «Пелюстка і квітка», «Як їжачок до зими готувався» .Читання вголос казок захоплюють дошкільнят різними пригодами, навчають любити правду і ненавидіти зло, поважати сміливих і мужніх героїв, зіставляти себе з ними, робити спроби наслідування ім. Зустріч закінчилась переглядом відеопрезентації «Людина починається з добра».




Бібліотекарі центральної бібліотеки для дітей  в літературному фан-клубі "Квітка сонця" з учнями 1-а класу колегіуму№16 обговорювали прекрасні оповідання ювіляра про добро,милосердя і любов до ближнього


Учнні  5а класу колегіуму № 16 у фан-клубі "Квітка сонця" разом з Інною Табаковою  дізнавалися про долю великого учителя, читали та обговорювали його твори, дивилися міні-виставу та слухали голос самого майстра.




До літературного фан-клубу Василя Сухомлинського "Квітка сонця"долучилися учні 2 а класу колегіуму №16.До 100-ліття улюбленого письменника і вчителя підготували розповідь про добро і добрих людей.У своїх маленьких шедеврах для дітей числом 1,5 тисячі,Сухомлинський торкався душ найменших і вчив їх вічній доброті і порядності.




Немає коментарів:

Дописати коментар