суботу, 8 вересня 2018 р.

Книжкове паті :родинний вихідний з бібліотекою

Як добре провести час дітям та батькам, які люблять читати, знає Лариса Чуйкова-керівник  клубу сімейного читання та цікавого дозвілля "Невгамовні бібліобатьки", що працює у бібліотеці-філії № 9 м. Кам'янське:влаштувати книжкове паті  "На природу - і читай!


На перше засідання після літньої перерви збіглися майже всі невгамовні читачі з батьками. Ділилися спогадами про літо та цікаві книжки, які прочиталі влітку. Тут рівних не було Шульгі Георгію-учню 4 класу ліцею НІТ № 2.


Потім усі разом у "Бібліоекспресі із подарунків та чудес"  вирушили у літературну подорож,яка тривала майже дві години.Це така весела і корисна подорож, на яку не треба квитків, лише бажання мандрувати та читати.Відгадування загадок-обманок  захопило  не тільки дітлахів, але й батьків.Виявляється,що читати новенькі журнали та книжки просто неба під ялинками у колі друзів  дуже несподівано але приємно.Кожний хвалився книгами,які встигли прочитати влітку. Невгамовні бібліобатьки  довго обирали місце для  книжкової фотосесії.Правда, здорово вийшло?





Пані  Лариса підготувала стільки веселих ігор, руханок,розваг,що не помітіли як промайнув час.Якщо ти займаєшься корисною і цікавою справою час літить дуже швидко.




І так не хотілося повертатися додому.Чекаємо на наступну зустріч у жовтні. Сумувати ніколи!

Немає коментарів:

Дописати коментар