понеділок, 8 січня 2018 р.

«Янгольський вернісаж» у бібліотеці.

У ці передсвяткові дні у  бібліотеці на  бульварі  Героїв  відкрився  «Янгольський вернісаж».  Милішої новорічної прикраси, ніж різдвяний янгол, мабуть, складно знайти. Ангели сповістили новину про народження Сина Божого, Спасителя світу. Ангел – це символ сімейного свята – Різдва. Янголи, зроблені  руками майстринь , це не просто ялинкові прикраси, а віра в вищі сили, які нас оберігають.


Бібліотечні працівники подякували всім своїм друзям за співпрацю, поздоровили  майстринь з  днем Різдва Христового. Побажали здоров’я та щастя , щоб Янголи-Охоронці і в скруті і в радості завжди були поруч із ними. 



Ознайомили з  літературою  різдвяного жанру, запропонували переглянути слайд-презентацію «Дивні крила  на картинах художників минулого та  сучасного», розповіли  біблійні  легенди  до свята  . Різдвяним подарунком  стали вірші Анни  Купрій.

  Майстрині  Васильєва Ольга та Дяченко Наталія  навчили бажаючих,  як  зробити за 5 хвилин  собаку( символ 2018 року ) з рушників  та    ангеликів    за  різноманітними технологіями   .   Співали колядки, читали  вірші, розповідали « янгольські історії з життя», чаювали,спілкувались  – все,  як  на доброму родинному святі.

Немає коментарів:

Дописати коментар