суботу, 27 січня 2018 р.

День народження в бібліотеці.

День зимового іменинника відсвяткували в Центральній бібліотеці для дітей (майдан Петра Калнишевського,1а) учні 2в класу колегіуму №16.Батьки приготували їм подарунки і солодощі,а літературні герої нелітературні випробування.
Після приємних слів про чудових іменинників і святкових привітань перейшли до завдань,які приготували для дітей літературні герої - витівник і любитель солодощів Карлсон,силач Котигорошко,фантазер барон Мюнхгаузен,гарна подруга Пеппі Довгапачоха і крихітка Мальвіна.
Найбільше завдань було від вигадника Карлсона. Найбільший захват і сміх викликали мумії,які робили дівчата і хлопці.В цьому завданні перемогли хлопці.






На прохання сластуна Карлсона їли і пили на швидкість, переможець двох конкурсів виявився один - справжній друг для маленького шведа.




Для дівчаток Карлсон приготував свою улюблену забаву-будування пірамідок.


Завдання гостям від Котигорошка було на силу.Гості виштовхували один одного з кола.На жаль,не обійшлося без переможених...


Пеппі і Мальвіна приготували суто жіночі конкурси. Мальвіні треба було допомогти приготувати десертний стіл,а Пеппі просила допомогти з меню для пікніка.Виявилося,що багато не пробували ще десерт "Тірамісу",а суші вважають десертним блюдом.З великим апетитом чекали на подарунки і солодощі і отримали їх,бо заслужили.Час сплив дуже швидко,а діти залишились задоволеними.



Немає коментарів:

Дописати коментар