суботу, 25 жовтня 2014 р.

Презентуємо новинки!

Тиждень інформації " Від сторінки до сторінки презентуємо новинки" пройшов в бібліотеці - філіалі № 5.
На літературний флеш "В гостях у казки" до бібліотеки завітали вихованці 1-2 класів дитячого профілактичного санаторію. Малята з захопленням слухали "Казки Голубої феї" та "Казки про красу"  Лідії Чарської, ознайомлювалися з книжковими новинками для наймолодших та відповідали на запитання бібліотекаря.

Завідуюча філіалом Юлія Задорожня проводить огляд нової літератури.
Як вийти з неприємних ситуацій, котрі іноді трапляються в нашому житті не тільки з дітьми, а і з деякими дорослими учням 3-а класу СЗШ № 29  на літературному сеансі "Швидка допомога"  розказали книги "Загублений портфель", "Промоклі чоботи"та "Незнайома вулиця".  Захід спонукав дітей до відвертого діалогу. Разом ми зрозуміли, що безвихідних ситуацій не буває.
Для дітей 4-5 класів Юлія Вікторівна провела літературну вікторину "Як я знаю свою Батьківщину?". На заході  увагу ми сконцентрували на ілюстрованих енциклопедіях "Україна. 101 найцікавіший музей", "Україна. 101 видатна постать" та "Україна. 101 величний храм".
Нова література була представлена в читальному залі на книжковій розкладці "Знайомтесь: нові книги", де усі бажаючі упродовж тижня мали змогу  потримати в руках яскраву і таку рідну дитячу книжку.
















А як ви гадаєте, де в дитячій бібліотеці можна знайти "Абетку з читанням. Рослини від А до Я"? Гадаєте на книжковій полиці у розділі 28.5? Помилка! В нашій бібліотеці    дівчата знайшли цю книгу  поруч із квітами!


А ще, роздивляючись малюнки з книг "Наші вірні друзі - собаки" та "Наші улюблені вихованці - кішки", ми  згадали про своїх  молодших друзів і поділилися спогадами про їхні пригоди.


Читачі із задоволенням брали додому нові книги, звертаючи увагу на осінній декор читального залу.


Не  минув цей тиждень і без літературних забав на свіжому повітрі!



Під час заходів бібліотека представляла своїм читачам книги українських видавництв "Ранок", "Видавництво Старого Лева", "Махаон - Україна".


 Нові книги - це завжди нові враження, знайомства та улюблені автори!

Немає коментарів:

Дописати коментар