пʼятницю, 6 липня 2018 р.

Кіно на п'ятничний вечір

"Земля: один вражаючий день", який розповідає про дивовижну подорож з життя 38 видів тварин із 22 країн протягом одного дня з різних куточків світу. Неперевершена операторська робота та сюжет, над яким варто подумати - про майбутнє нашої планети




Робота над зйомками британського фільму «Земля. Один вражаючий день» тривала 142 дні, ще близько трьох років витратили на монтаж стрічки. Режисерами виступили Річард Дейл, Фань Лісінь і Пітер Веббер. Над проектом працювало понад 100 людей, подорожуючи від Китаю до Великобританії. Українську версію озвучив Олександр «Фоззі» Сидоренко з гурту ТНМК.
Аби зафільмувати лангурів, знімальна група запустила у повітря близько 200 дронів, бо мавпи постійно ховалися у печерах. А щоб зняти дитинчат панди, фотографи одягали костюми панд – таке маскування не лякало тварин

Вам сподобається, якщо: ви як житель «кам’яних джунглів» хочете поринути у вир дикої природи і відчути дуже несхожі темпи життя та, звісно, дізнатись нові факти про флору і фауну у різних частинах світу.
Вам не сподобається, якщо: ви віддаєте перевагу виключно художньому кіно або навпаки не допускаєте авторських висловлювань у документальному жанрі – у стрічці «Земля. Один вражаючий день» кожен епізод демонструє вразливість найменших істот, бо за законом природи, виживає найсильніший, а головне – не здаватися.

Приємного перегляду.

https://mind.ua/style/20185544-zemlya-odin-vrazhayuchij-den-yak-u-filmi-rozkriti-silu-prirodi

Немає коментарів:

Дописати коментар