неділю, 15 липня 2018 р.

Кіно в бібліотеці

Кам'янчани люблять кіно! У бібліотеці на Шевченка протягом декількох років працюють кіноклуб інтелектуального кіно, клуб документального кіно по правах людини Docudays  UA Прометей, ретро кіноклуб "Слава".

Традиційно влітку клуб інтелектуального кіно бібліотеки на Шевченка м.Кам'янське змінює формат засідань. В липні старував кінопоказ просто неба. Черговий крутий фільм «Темні часи» про одного з політичних титанів 20 сторіччя, сера Вінстон Черчилля та його рішучіх діях на посту прем’єр-міністра Великобританії в ході Другої світової війни переглядали та обговорювали в домашньому кінотеатрі активіста кіноклубу Олександра Осипова.


У зеленому залі юнацького відділу бібліотеки на Шевченка м.Кам'янське пригодницьким фільмом «Амелі тікає»(режисер Тобіаш Віеманн) розпочався фестиваль німецького кіно. Кінострічка виробництва Німеччини та Італії розповідає про дівчину Амелі, яка хворіє на астму, тож її відправляють у клініку на лікування. Амелі не подобається у лікарні і вона готує втечу та знаходить друга. Разом вони намагаються дістатися вершини гори, де вона, за стародавньою легендою, може зцілитися. За підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Goethe-Institut Україна, "Артхаус Клуб»


Клуб документального кіно Docudays UA Прометей запрошує  на перегляд та обговорення фільму "Лізо, ходи додому".Ця стрічка удостоєна головного призу Docu-2014 Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в номінації «Коротко» за поетичну чуттєвість та повагу до людських таємниць.



21 липня розпочнеться фестиваль швейцарського кіно. Щосуботи о 14.00 кіномани мають можливість переглянути фильми "Стрікер", "Щоденник мого розуму", "7 днів", "Божественний порядок".


Покази в рамках цього фестивалю проходять за підтримки Посольства Швейцарії в УкраїніПокази є абсолютно безкоштовними.

Немає коментарів:

Дописати коментар