вівторок, 2 червня 2015 р.

Книга, сонце і вода - радіє літу дітвора!

1 червня світ відзначив Міжнародний день захисту дітей.
Уперше День захисту дітей почали відзначати в 1950 році.

В цей день десятки країн в усьому світі, у тому числі й Україна, проводять різні заходи з метою звернути увагу громадськості на проблеми дітей і необхідність захисту прав неповнолітніх. Не могли залишитись осторонь і бібліотеки нашого міста.
Дитяча бібліотека - філіал № 5 розпочала роботу за літньою програмою інтелектуального відпочинку "Книга, сонце, вода - радіє літу дітвора!", перший захід якої саме і був присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Дійство відбувалось на ігровому майданчику Лівобережного парку культури та відпочинку. 

Своєю креативністю увагу дітей привернула інсталяція дитячих періодичних видань, що мов екзотичні бібліотечні фрукти виросли прямо на кущах навколо іграшкового будиночка - бібліотеки. А ще поряд з журналами на гілці сиділа справжнісінька бібліокорівка, яка вітала усіх присутніх з початком літніх канікул. Працівники бібліотеки Юлія Задорожня та Ганна Какуша розважали дітей правовою вікториною  "Азбука з прав дитини", загадками та грою в "Твістер". 

Дитячі журнали були настільки цікавими, що діти читали їх прямо сидячі на бордюрі.




Наприкінці заходу бібліотекарі провели конкурс малюнків, перемогу в якому набули Олійник Андрій та Козел Дар'я, учні 5 класу дитячого профілактичного санаторію.


Шановні колеги! Давайте зробимо відпочинок наших дітей змістовним і незабутнім!

Немає коментарів:

Дописати коментар