понеділок, 29 червня 2015 р.

Подорож в країну права.


Конституція - основний Закон будь-якої держави. У ній записані усі права та обов’язки, якими повинні жити люди цієї країни. Конституція України прийнята 28 червня 1996року. Ми , українці, відзначаємо це свято щорічно 28 червня.
Бібліотека-філія №7 провела масовий захід «Подорож у країну права» до Дня Конституції у літньому оздоровчому таборі «Вітамін» КЗ «СЗОШ №44».


Бібліотекар ознайомила дітей з їх правами та обов’язками. Розповіла легенду про державні символи. Проводились цікаві вікторини з казок , на прикладі яких діти відгадували ,які права і ким з казкових героїв були порушені. Гра проводилась у вигляді літературного потягу. Граючись діти побували на таких станціях : - «Моя країна- Україна» ; «Чи знаєте ви?»; «Захищаємо права казкових героїв»; « Казкова пошта», «Виконуємо свої обов’язки».


В грі естафеті «Будь першим» учасники змагалися, хто першим донесе прапорець до своєї команди. Діти приймали участь у різних конкурсах.


Гра- зустріч закінчилася. Але хочеться сподіватися, що діти в ігровій формі отримали усвідомлення про захист своїх прав, всього того, що дає громадянину Конституція Української держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар