пʼятницю, 2 листопада 2018 р.

Квест до дня народження бібліотеки

День народження бібліотеки у нас! Свято у читачів!
1 листопада 72 роки тому Центральна бібліотека для дітей м. Кам'янське отримала "свідоцтво про народження". До цієї дати в бібліотеці завершився книжковий квест "Ключі до серця"(авторський проект Табакової І.М.)



Протягом 9 місяців у квесті взяли участь 20 читачів, які прочитали 53 книги 116 разів. Серед учасників квесту з'явились книги-фаворити й автори-фаворити, найбільше прочитаних книг одним читачем -22.



Для 5 переможців квесту крім приємних подарунків підготували хоррор-квест "Бібліосутінки"(авторський проект ДорофеєвоїТ.В.).О 17.00 в темряві почався "моторошний" квест  бібліотекою (400 кв.м), протягом якого потрібно було пройти декілька літературних випробувань та знайти 4 потрібних ключів серед 8.

На шляху учасників траплялися перешкоди, лякалки й неприємні на дотик субстанції, в яких знаходились потрібні ключі. Довелося шукати їх в курячих лапках, головах, печінці й холодному желе. Привиди, павуки, кажани, жахливі звуки та інші жахіття не зупинили наших учасниць на шляху до виходу. В темряві чулися зойки й, здебільшого, вибухи сміху, що перебивали звуки монстрів, сирен і виття вовків.


Тут були літературні завдання

В цих руках ключ 


Поки не стемніло 


До лапки прив'язаний ключ 

Через 40 хвилин задоволені учасники з'явилися на освітленому абонементі.Замість 8 ключів принесли з собою 10 ключів і цілу в'язку,чим немало здивували бібліотекарів.За відгуками дівчат було скоріше весело,чим страшно,а приємні емоції не полишали учасниць і після квесту.

Переможниці двох квестів!
P.S.Учасницям  вдалося налякати автора квесту, коли вони довго намагалися вдертися в "Лігво монстра", звідкіля линули жахливі звуки. Додам, що ці двері не були на шляху до виходу і ключів від неї в "Коридорі привидів" не було. Дівчатка діяли за своїм сценарієм... 

Інформацію підготувала заступник директора по роботі з дітьми, завідувачка центральної бібліотеки для дітей Тетяна Дорофеєва.

Немає коментарів:

Дописати коментар