суботу, 2 червня 2018 р.

Вихідні з присмаком літератури

Якщо ви  не вигадали плани на вихідні, тоді, можливо, наш варіант припаде вам до душі.Колеги з відділу абонемента бібліотеки на Шевченка підготували добірку книг, які можуть скласти гарну компанію у ці два дні.
Ю.Несбё-норвезький письменник, який отримав популярність завдяки серії детективних романів про інспектора Харрі Холе, що спеціалізується на захваті серійних убивць. Почніть  читати першою-«Нетопир, другою-«Таргани», а потім самі вирішите читати далі чи ні!


Сесілія Ахерн «Сто імен» - трохи сентиментальна книга розповідає про журналістку і загадковий список зі «100 імен». Ви зможете вдосталь посміятися, похвилюватися та відчути всю палітру відчуттів.


Фредрік Бакман «Друге життя Уве» Якщо ви ще не знайомі із шведським письменником Фредріком Бакманом, бібліотекарі  настійливо радять вам неодмінно познайомитися з його творчістю. Уве – старий зануда, який, здається, терпіти не може нікого і нічого в цілому світі. Та за маскою роздратованого і злого буркотуна ховається добра й чуттєва людина, що береже у серці зворушливу та щемку життєву історію


Анна Гавальда «Мені б хотілось, щоби хтось мене десь чекав» Тут є місце для тихого смутку і щирої радості, а ще для віри у власні сили, адже не обійшлося без автобіографічної історії про те, що колись мадам Ґавальда була нікому невідомою авторкою, що мала мрію, а тепер цю мрію ви тримаєте у руках.

І трохи класики - "Три товариші" Е. М. Ремарк. Красива книга про любов і дружбу, про те, як важливо цінувати те, що ми маємо і бути вдячним за це.

Смачного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар