пʼятницю, 1 червня 2018 р.

У дітей щасливих виростають крила:День захисту дітей у бібліотеках Кам'янського

Бібліотечне парк-шоу "У дітей щасливих виростають крила" влаштували просто неба бібліотекарі центральної бібліотеки для дітей м.Кам'янського.
Біля Тетяни Дорофеєвої весь час було шумно і весело. Малеча із задоволенням  грала у дитячу гру "Хто я?".






Довго не розходилися.Грали два-три рази, звали друзів на допомогу. По закінченню свята вирушили з бібліотекарями до бібліотеки догравати...
Поряд відбувалися дива. За допомогою Людмили Ревко діти на деякий час стали справжніми дослідниками і  майже по-дорослому ставили експерименти за книгою "Велика книга експериментів для школярів".





Після успішних фокусів з водою, що не льється з перекинутої склянки, ставали у чергу до Інни Табакової, аби взяти участь у створенні  арт-колажу "Канікули у Лісовій школі". Зустріч з творчістю В.Нестайка-це вже свято!



В дитячій бібліотеці-філії №8 м. розпочався сезон літніх читань «Літні канікули разом з книгою». Сьогодні до бібліотеки завітали діти з оздоровчого табору «Пролісок» на пізнавально-ігрову програму «Ура! Канікули!». Літнє меню для книголюбів прийшлося до смаку всім  юним шанувальникам книг. Усі разом  довели, що вони багато читають і знають творчість письменників. 


Разом з майстринею Ганною Голубовською  створили  барвисту квітку літа, яка зараз прикрашає  бібліотеку. 





Свято закінчилось радістю, сміхом, бурхливими оплесками юним акторам, які потішили всіх присутніх казковими історіями.




У цей день у  бібліотеці -філії № 9  продовжився марафон настільних ігор. До бібліотеки  завітав переможець міжнародного турніру з настільної гри "Каркасон", тренер Едуард Либа. За його допомогою хлопчики  та дівчата вчилися грати у нову цікаву захоплюючу гру "Цитадель".


Кожного дня протягом 2-х тижнів гра "Каркасон" збиратиме своїх прихильників. Приходьте до бібліотеки,  гратимите разом!


Бібліотекарі бібліотеки-філії №3 вийшли на майданчик поруч з бібліотекою. Пані Валентина запропонувала рухливі ігри, хлопці разом з пані Людмилою вирушили на новий майданчик поруч з приміщенням «Нова сцена» Кам’янського академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки. Награлися, намалювалися і до бібліотеки на перепочинок. Хто читав, хто мультик дивився, а хтось заснув на диванчику.






Як мало треба, аби зробити дитину щасливою. І ібліотекарям це вдається! І не тільки у цей день!

Немає коментарів:

Дописати коментар