неділю, 10 червня 2018 р.

Субсидії:мусиш знати

У центральній міській бібліотеці Кам'янського ще два тижні тому стартував проект з підвищення правової грамотності населення. Організатори -заступник директора по рекламі та маркетингу Тетяна Герасюта і депутат міської ради, адвокат Олександр Донець.
Якщо під час першої зустрічі обговорювалися зміни в сфері сімейного права, то на цей раз зустріч з жителями стосувалася  субсидій. В якості експерта на зустріч прийшла Вікторія Люта, начальник відділу соцзахисту Заводського району.



Обговорювали такі наболілі теми, як скасування субсидій, правила призначення субсидій, скасування субсидій для тих, у кого родичі прописані у квартирі, але працють за кордоном. Цікаве було питання однієї з мешканок міста, яка мала необережність отримати на свою картку чималу суму грошей від сторонньої особи, що працює за кордоном, а пенсію отримувала тут. Ій нарахували ці кошти як прибутк, а відповідно, і позбавили  субсидії. Зустріч була досить продуктивною, подібні до неї в рамках нового проекту будуть проходити і далі.

Немає коментарів:

Дописати коментар