суботу, 23 червня 2018 р.

Вихідні з присмаком літератури

Дощ в улюбленому місті обіцяють усі вихідні. Тож мої колеги підготували для вас добірку книг, саме для такої погоди. 



Брати Стругацькі "Понеділок починається в суботу»

У більшості з нас слово «понеділок» асоціюється виключно з початком нового робочого тижня. Багато з нас, чуючи це слово, мимоволі замислюються про те, скільки ще треба всього зробити за наступні кілька днів ... Але ж так хочеться відпочити ... Так ось, в книзі Аркадія і Бориса Стругацьких «Понеділок починається в суботу» все якраз навпаки! 





Рей Бредбері "Нескінченний дощ"
Екіпаж зазнає аварії на Венері - планеті, де все в білому кольорі з-за нескінченного дощу, який зведе з розуму будь-кого. Їм треба дістатися до Сонячного купола - єдиного місця без дощу і з сонцем, нехай і несправжнім. 

Джон Ірвінг «Правила виноробів»
Це сучасна сага про сім'ю, що живе в нашому абсурдному і безглуздому світі, члени якої намагаються, кожен по-своєму, знайти гармонію і встановити рівновагу між вічним і минущим.


Олівер Сакс "Людина, яка прийняла дружину за капелюх"
Якщо ви від дощу божеволієте, то пропонуємо цього не робити і просто почитати цікаву книгу - опис складних і рідкісних випадків з практики доктора Олівера Сакса. Яка природа хвороби? Що робить вона з психікою? Чи завжди забирає - або ж часом привносить щось нове і навіть позитивне? 


А що ви читаєте, коли на вулиці дощ і жахлива погода? 


ttps://www.facebook.com/kievreads/posts/159989667929892

Немає коментарів:

Дописати коментар