суботу, 7 жовтня 2017 р.

Проект "Місто професій".

 7 жовтня Центральна бібліотека для дітей взяла участь в всеукраїнському проекті "Місто професій", метою якого є познайомити дітей віком від 7 до 15 років з різними професіями.


Всі охочі реєструвалися і отримували поспорт, в якому ставили відмітку про "освоєну" професію.



 На маленьких відвідувачів чекала "робота" у відділі комплектування,де вони могли обробити нову книгу,записати її в інвентарну книгу,виписати карточку в каталог,підписати журнал чи газету і,навіть,відремонтувати книгу.Очолювала цей відділ завідувачка бібліотеки-філії №5 Какуша Ганна Борисівна.



Записатися до бібліотеки,отримати формуляр і записати туди вибрану книгу діти могли під опікою провідного бібліотекаря відділу абонементу Писаревської Тетяни Миколаївни.



Підлітки мали змогу "попрацювати" у відділі обслуговування під керівництвом бібліотекаря Табакової Інни Миколаївни.Тут було найскладніше,бо треба було підібрати читачу історичні романи,книги на англійській мові для мами,яка по півроку живе в Америці і хоче удосконалити свою англійську, а також найти відповіді на такі питання,які щодня отримує бібліотекар.Для цього були представлені словники та енциклопедії.



Близько ста маленьких кам'янчан познайомилися з  багатогранною професією  бібліотекаря в цей теплий осінній день.А ми чекаємо на нових читачів.з якими познайомились під час акції.

Немає коментарів:

Дописати коментар