пʼятницю, 20 жовтня 2017 р.

Велнес-тренінг «Найцінніший дар життя» у бібліотеці.

В бібліотеці-філії №4  для учнів 4-Б і 4-В НВК№13 було проведено велнес - тренінг (англ.be well – гарне почуття) спрямований на просування здорового способу життя.


Діти, відповідаючи на питання бібліотекаря,  з’ясовували основні правила здорового способу життя та як оминути небезпеки, які повсякчас можуть загрожувати здоров’ю. В ігровій формі мова йшла про режим дня , гігієну, заняття спортом, та позитивне ставлення до світу і себе в ньому. Позмагалися в конкурсі «Безпека на вулиці і вдома». Найзавзятіші спортсмени показали однокласникам кілька вправ на зняття напруги від довгого сидіння перед монітором.



Ознайомилися з книжками та статтями з виставки «Здоровим бути здорово».


Дітей дуже потішило питання: «Що робить кінь на книжковій виставці ?» Розмірковуючи над цим питанням, діти згадали  і про «кінську силу», і про здорові зуби, треновані м’язи тварини і про «краплю нікотину», що символізує відсутність шкідливих звичок. Визнали, що ця дужа і красива тварина може символізувати здоров’я і силу,  сфотографувалися з іграшкою на пам'ять.  На десерт подивилися кілька сюжетів улюбленого мультику «Смішарики» з серії «Абетка здоров’я».

Немає коментарів:

Дописати коментар