четвер, 26 жовтня 2017 р.

Кам'янська громада спілкувалась у форматі "світового кафе" в бібліотеці.

24 жовтня 2017 р. у центральній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка  за підтримки Українського Фонду  соціальних інвестицій відбулися збори громади « Як ми разом можемо зробити нашу громаду заможною?» у форматі «Світове кафе». Захід відбувався у рамках кампанії «Інтеграція ВПО у нашу громаду: виклики і перспективи».



У заході прийняли участь представники влади, бізнесу, громадські організації,внутрішньо – переміщені особи для оцінки ресурсів у громаді та визначення стратегічних напрямків подальшого розвитку  міста. 
Комунікація відбувалась за такою схемою: вітальне слово, ознайомлення із правилами роботи кафе, робота у малих групах за столиками, обмін столиками, презентація результатів кожного столу і підведення підсумків.

Модератор заходу  Тарас Тимчук (Київ) розповів, що мета проекту є відновлення житлових будівель для ВПО (соціальне житло, гуртожитки та квартири) та об’єктів соціальної інфраструктури, такі як школи та садки у містах, де поселились ВПО, а також, соціальні заклади для вразливих груп населення.


Немає коментарів:

Дописати коментар