середу, 20 вересня 2017 р.

Клуб " Невгамовні бібліобатьки" чекає на вас.

Нині багато хто вважає читання "зайвим марнуванням часу", віддаючи перевагу екранізованим версіям твору. Багато батьків та вчителів незадоволені тим , що їхні діти не люблять читати. Але змусити дитину читати неможливо , книгою потрібно зацікавити. Книга повинна прийти до дитини у відповідному віці , інакше дружба з нею може і не відбутися. Тому дуже важливо  правильно організувати дитяче читання. Направити його так, щоб дитина не розгубилася у книжковому морі , а спілкування з книгою стало звичайним, приємним та улюбленим заняттям . Для цього у бібліотеці - філії№9, яка розташована за адресою п-т Перемоги, 35 (кінотеатр "Мир") , гостинно розчинив свої двері клуб сімейного читання та цікавого дозвілля для дорослих і дітей "Невгамовні бібліобатьки".


 Присутні прийняли участь  у інфо-дегустації  новинок дитячої літератури  "Що читати нашим дітям?".


Діти та дорослі з задоволенням відповідали на запитання лялькової літературної вікторини "Відгадай з якої казки?".


У бібліотеці відкрилася ігрова зона "Бібліотечний балаганчик", де діти грали у настільні ігри, розкладали літературні пазли , з задоволенням приймали участь у рухливих іграх.






Клуб запрошує усіх бажаючих відвідати  засідання, де кожен  зможе отримати кваліфіковану пораду щодо читання дорослих і дітей, відвідати сімейні години вихідного дня , родинні свята , зустрічі з цікавими людьми, майстер - класи, вечори сімейного відпочинку.

1 коментар: