пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Акція -рекомендація «Книги дітям» від дитячої бібліотеки на Харківській, 67

Черговий нестандартний підхід до вирішення проблеми залучення дітей до книгочитання здійснили працівники бібліотеки-філіалу № 5. Для цього ми вирішили використати формат рекомендації – пропонувати та рекомендувати дитячі книги як дітям, так і батькам. Щоб здійснити задумане, треба було вийти за межі буденності, а також за межі бібліотеки. 
Ідея цієї акції прийшла до нас декілька тижнів тому. Ми одразу почали обмірковувати, як втілити її в життя. За допомогою ми звернулися до керівництва ТОВ «Юнік» (перевізник за маршрутами № 12, 23, 23а, 24). Завдяки розумінню та позитивному ставленню до дитячого читання директора Квака Сергія Вікторовича ми отримали дозвіл на розміщення нашої інформації у десяти маршрутних таксі № 12.
Після ретельної підготовки бібліотекарі нарешті змогли розмістити відібрані матеріали у салонах автобусів. Вони будуть оновлюватися кожного місяця.





Яка ж інформація була подана?
Перш за все на листівках було вказано, що це  рекомендація. А рекомендація ця для дітей та батьків щодо дуже цікавих та захоплюючих книг, які змусять прочитати себе навіть найзавзятіший нечитайків.


По-друге, всі подані книги поділені за тематичними рубриками: «Читаємо дітям…» (книги для наймолодших), «Читання для реготання», «Нове українське» (новинки української дитячої літератури), «Читаємо за шкільною програмою», «Таємничі історії» (рубрика об’єднує в собі книги з таємничим та містичним сюжетом).

   

По-третє, всі охочі можуть знайти ці книжки на Лівобережжі Кам’янського за адресою Харківська, 67.




Ну що, поїхали?

1 коментар:

  1. Оце так рекламний хід!Таке в Кам'янському вперше!Бажаю вам віддачі від цієї рекламної кампанії!

    ВідповістиВидалити