пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Книга скликає друзів.

Тиждень дитячого читання  - свято книг і всіх , хто з ними пов'язаний. У ці дні у бібліотеці - філіалі №9 не було байдужих і нудьгуючих , панувала атмосфера радості і веселощів. Хлопчики та дівчатка, які люблять читати  та вважають книгу своїм другом , чекали цього дня  з нетерпінням.


"Скарби таємниць з книжкових полиць " - під такою назвою юні користувачі брали участь у бібліопригодах : у літературних конкурсах , де відгадували відомих героїв та знайомилися з героями нових книжок , вирішували літературні кросворди .


Дуже цікаво пройшов день читацьких задоволень " Книжкові новинки шукають читача". Зустріч з новими книжками була радісна і цікава .Бібліотекарі ознайомили юних користувачів з такими пополярними книгами , як Пригоди Лоли І.Абеді , Пригоди Іхнусії К.Уманські, книжками С. Дерманського та іншими.


Тиждень дитячого читання закінчується , але не закінчується спілкування з книгою.Приходьте до бібліотеки ,щоб поринути у цікавий світ книги . Великий світ навколо нас складається не тільки з комп'ютерів та мобільних телефонів , задовго до їх створення існувало і досі існує справжнє диво - книга.



У бібліотеці - філії №6 було проведено свято книги "Її величність Книга". Але перш, ніж книга прийде до тебе вдома, її повинен хтось зробити. Про те, як створюється книга розповіла дітям бібліотекар Олена Лебедєва.  


Читач бібліотеки Андрій Енбулатов читав дітям вірші про книгу.

Бібліотекарь Надія Лохова розповіла і показала книги різного  формату: книги - велетні і книги - малюки.

Немає коментарів:

Дописати коментар