середу, 18 листопада 2015 р.

Листопад порад.

Останній місяць осені порадував нас усіх відносно теплою погодою. Листопад чомусь завжди спонукає до роздумів і неквапливих бесід. От і учасниці клубу "Позитив+" при бібліотеці - філії №4 віддали шану цій традиції. 



Маючи за плечима величезний життєвий досвід, ділились різноманітними секретами. За рік,що існує клуб, його учасниці згуртувалися, почувають себе комфортніше ніж під час перших зустрічей. Тому і бесіди стали задушевнішими, і бажання поділитись перлинами досвіду природнім. Так, Діна Андріївна відкрила рецепт своєї чудодійної мазі, яка загоює будь-які рани. Катерина Олександрівна пригостила та поділилась рецептом своїх неперевершених пиріжків з гарбузом. Марина Іванівна теж порадувала товаришок цілком осіннім грибним пирогом. Валентина Геннадіївна розповіла про хитрощі довгого збереження осінніх букетів. Лідія Іванівна та Людмила Дмитрівна розповіли, чим можна захиститися від підступного грипу та додати нотку радості у похмурі осінні дні.
Ольга Андріївна, натура діяльна , як завжди прийшла з подарунками. Вона приготувала власноруч вино, яке тут же й про дегустували . Та спекла фірмовий яблучний пиріг для гарного настрою. А ще вона виростила величезну кількість сенполій і принесла їх у дарунок. Частину квітів залишили в бібліотеці, щоб цвіли на радість читачам, а чималу партію рослин Катерина Олександрівна віднесла до спорткомплексу "Дзержинка" , чим немало порадувала його співробітників.


Алла Афанасіївна нагадала вісім, що час спливає швидко і вже зовсім скоро новорічні свята, а готуватись до них краще заздалегідь. Тому всі охоче почали роботу по виготовленню різдвяних вінків. Основу для яких виготовили на другому засіданні листопада.


Попереду ще багато творчої роботи і цікавих душевних зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар