понеділок, 16 листопада 2015 р.

Олег Майборода презентує …

Нещодавно дитячий поет Олег Майборода знову зробив подарунок для малят – презентував свої нові книги - «Правила маленького пішохода» та «Правила безпеки вдома».
Діти – це особлива категорія пішоходів і пасажирів, яких потрібно навчати правилам поведінки на дорозі та прививати розуміння власної безпеки ще змалечку. 
З цією метою працівники бібліотеки - філії №7 провели у дитячому садочку «Незабудка» хвилинки безпеки дорожнього руху по новими книгами письменника. 
  
 Малята були задіяні у різних видах ігрової та пізнавальної діяльності, присвяченій даній темі. Діти побували і водіями автобуса , і регулювальниками і просто пішоходами . Після голосних читань нових книг автора, вони показували свої знання безпечного маршруту з дому до садочка та навпаки. Нові книги Олега Майбороди та хвилинки безпеки на дорозі ,які проводять для дітей працівники бібліотеки, допоможуть маленьким пішоходам бути уважними, дисциплінованими на дорозі та вдома, дотримуватися правил безпеки. 
Завдяки книгам, маленькі пішоходи усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їхнє життя і здоров’я.

Немає коментарів:

Дописати коментар