пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

Олег Майборода - лауреат п'ятого Всеукраїнського літературного конкурсу імені Володимира Дроцика.

Шанувальники українського поетичного та прозового слова зібрались у місті Червоноград підвести підсумки п'ятого літературного конкурсу імені Володимира Дроцика.
Всеукраїнський конкурс імені Володимира Дроцика цього року відзначив перший ювілей. Уже 5 років літератори та митці Червонограда вшановують пам'ять свого колеги, який помер від тяжкої хвороби 25 років тому.
На розгляд Ради надійшло півсотні видань. Кращих визначали у 5ти номінаціях: поезія, проза, краєзнавство, дитяча книга та колективне видання. Уже звично широкою стала географія учасників. За дипломи та пам'ятні медалі змагались не лише місцеві автори, а й поети та прозаїки з Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Рівненської, Донецької, Дніпропетровської областей, Закарпаття, Києва, а також з Франції, Німеччини, Канади. Активними учасниками конкурсу, традиційно, є члени червоноградського відділення міжнародної академії літератури та журналістики. Опрацювавши усі подані роботи члени Ради конкурсу  урочисто нагородили.переможців та лауреатів. 
 Серед переможців в номінації "Дитяча книга" наш земляк - Олег Майборода.




Немає коментарів:

Дописати коментар