понеділок, 30 березня 2015 р.

У бібліотеці канікул не буває.


Тиждень дитячої та юнацької книги , який зазвичай співпадає з канікулами бібліотека – філія №7 намагалась наповнити цікавими заходами.
Історичний колаж «З’єднані Прометеєм?» розкрив невідомі сторінки історії міста і визвав дискусію серед учнів СШ №25. Діти по - дорослому висловлювали свою точку зору на заміну старого пам’ятника О.Я Сокола «Прометей» на сучасний , виконаний скульптором П.Є.Куценко.
 

А дошкільнят знову порадував дитячий поет Олег Майборода новою книгою «Весела навчайка » - вірші для малюків. Задумав автор її у формі веселих пізнавальних уроків.



У книзі 2 розділи:«Світ навколо нас» та «Правила для малюків». Колектив бібліотеки з радістю презентував цю книгу малюкам ДНЗ «Незабудка». Волонтери - сестри Ліза і Катя Благови показали лялькову виставу за новою книгою поета.


Малята вивчили загадки із нової книги, виразно читали вірші, переглянули всі книги поета, які є в бібліотеці та з задоволенням танцювали під пісню автора «Корова». Нові вірші Олега Майбороди сприяють вихованню у малят почуття доброти, справедливості, навчають бути охайними , чемними.


Презентація « Святі обереги» познайомила дітей СШ №30 з народними традиціями України, оберегами , звичаями.

 
А для учнів СШ №25 був проведений майстер - клас по виготовленню ляльок – мотанок.



Немає коментарів:

Дописати коментар