пʼятницю, 21 серпня 2020 р.

Ми всі - з українського поля

День Незалежності в бібліотеках Кам'янського


Відділ абонемента бібліотеки на Шевченка рекомендує сучасну українську літературу — твори нової України на всі смаки!

Читай незалежне — #абонементрекомендує!





Відділ бібліографічної та електронної інформації презентував "Поезію Незалежності",  озвучив  вірші українського письменника, патріота, борця за Незалежність України, кам'янчанина Володимира Сіренка.

Ми всі - з українського поля,
з блакиті його, висоти. 
Тому-то нам випала доля 
- не гнутись, до сонця рости. 
Тож будемо віщими, вищими! 
Нехай нам загубиться лік. 
Якщо ми себе не понищимо,
ніхто нас не знищить повік. 

         В.Сіренко


У бібліотеці — філії №3 виставка-інсталяція "Живи, Україно, нам на радість!" дарує читачам можливість подорожі рідною країною. Де б ти не був, рідна земля, завжди буде кликати тебе додому!


Бібліотекарки  бібліотеки філії №8 на виставку-вікторину "Чи добре ви знаєте свій рідний край?запросили найменших читачів, які граючи  дізнавались цікаві факти про Україну.



На патріотичні посиденьки "Ти одна неподільна, Україно моя вільна" зібралися члени клубу сімейного читання та дозвілля "СУПЕР 7-Я"  бібліотеки  філії № 9.


Знайомилися з літературою, присвяченою історичним фактам незалежної України, з національною символікою нашої держави, згадували видатних українців:Т.Шевченка, Лесю Українку, І.Франка, В. Вірастюка, братів Кличків тощо.


Діти створили мапу України та залишили на ній у вигляді національних прапорців побажання миру, добробуту, щастя, та процвітання Україні

На історичну годину "Я люблю Україну" працівники юнацького відділу бібліотеки на Шевченка запросили службовців Заводського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації".


В клубі документального кіно Docudays.ua Прометей службовці Заводського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" переглядали та обговорювали документальну стрічку "Аліса в країні війни"

 

У вікнах читального залу та юнацького відділу бібліотеки на Шевченка експонувались книжкові виставки "Омріяна Україна", "Незалежній Україні слава нині й навік".



Бібліотека-філія №5 представила галерею портретів "Обличчя української історії"
Вітаємо всіх зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар