середу, 11 березня 2020 р.

Пройди квест-обери нову книгу!

Нові книги за державною програмою - це свято для читачів і бібліотекарів центральної бібліотеки для дітей.Щоб воно краще запам'яталося,ми запропонували найкращим читачам пройти заохочувальний квест книгозбірнею. Адже просто вибрати нову книгу на полиці -це банально,а ти спробуй спочатку пройти квест,а тоді вже обирай нову книгу.Така подія запам'ятається надовго,адже всі діти люблять змагання.

Квест і нова книга-це два задоволення в одному!
Першими пройшли квести читачі молодшого віку.Завдання були на уважність,вміння бачити "знаки",які залишають бібліотекарі для своїх читачів(наприклад, "Як називається стелаж з енциклопедіями?"; "Яку книгу пропонує сьогодні почитати лялька/іграшка?";"Що ховають три чарівні скриньки?").Пропонували також пройти онлайн-гру,яку спеціально створили по рекламному проспекту "Книжкова серія-тренд ХХІ століття".Всі з задоволенням проходили квест і онлайн-гру, щоб отримати нову книгу і бути її першим читачем."Дякуємо за наполегливість,тепер можеш обрати нову книгу за своїм смаком"-читали діти і йшли вибирати новеньку книгу.















Квест триває, нові книги ще є. Завітайте до нашої бібліотеки на майдані Петра Калнишевського,1- а і читайте книжкові новинки!

Немає коментарів:

Дописати коментар