вівторок, 10 березня 2020 р.

Бібліотека на Шевченка візьме участь у конференції "Документальне кіно як інструмент медіапросвіти з прав людини"

Керівниця кіноклубу Docudays UA Прометей  бібліотеки на Шевченка м.Камянське Наталія Бохан візьме участь у V Всеукраїнській конференції «Документальне кіно як інструмент медіапросвіти з прав людини». 
 
Довідка

Кіноклуб Docudays UА ПРОМЕТЕЙ про права людини, метою якого є сприяння активізації діалогу про права людини в українському суспільстві, щороку  проводить 12-13 кіносеансів з обговоренням відповідних проблем в групах за участю юристів, психологів, лідерів громадського правового руху.
До кіноклубу в юнацькому відділі долучилися студенти металургійного, індустріального, медичного коледжів, учні гімназії №6, ліцею №13, ЗОШ №31,7.

З метою охоплення більшої аудиторії  клуб Docudays UA Прометей бібліотеки на Шевченка та клуб  Кам'янського Дніпровського центру підвищення кваліфікації персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України об'єднують зусилля  для обговорення болючих тем булінгу, інтернетзалежності, медіаграмотності. Майданчиками для показів і обговорень фільмів є Музей історії Кам’янського, Центральна міська бібліотека імені Т.Г. Шевченка та кіноконцертний зал "Мир".

Немає коментарів:

Дописати коментар