суботу, 14 березня 2020 р.

Урок малювання Анатолія Жежера

Бібліотекарки бібліотеки-філії №7 м. Камянське на зустріч до маленьких друзів з  дитсадка "Незабудка" запросили  заслуженого художника України  Анатолія Михайловича Жежера.
Виявляється, талановита людина живе поруч з ними, ходить тими ж вулицями, й навіть у дитсадочку у неї можна взяти  урок малювання. 


Сюрприз удався. Діти були здивовані словами  художника, що це він до них прийшов брати уроки малювання,  у них набиратися натхнення, з них брати приклад. А діти пишалися, як вони такі маленькі, а можуть  бути цікавими й корисними видатному живописцю.

Дитсадок перетворився в маленьку арт-галерею. Перші дитячі  враження від зустрічі зі справжнім мистецтвом і справжнім художником здивували дорослих. "Як красиво, пахне квітами, дуже сонце яскраве...",- розмовляли між собою діти. Це були хвилини щастя для всіх: і для маленьких, і для дорослих, і для митця. Задоволені діти читали вірші для Анатолія Жежера.

Звісно ж, урок малювання відбувся. Це була дивовижна творча спільна робота. Прослухавши розповідь  про те, як гість став художником,  скориставшись його порадами, діти  самі почали малювати.







Анатолій Михайлович подарував дитсадку картину "Малюк",  на якій зображений його онук Андрійко.


Немає коментарів:

Дописати коментар