понеділок, 23 березня 2020 р.

«Заплати іншому» в клубі інтелектуального кіно

26 березня. Четвер. 17.00 Наталія Бохан запрошує до перегляду та обговорення американського фільму – драми 2000 року за однойменним романом Кетрін Райан Гайд «Заплати іншому». Режисер Мімі Ледер


Традиційно члени клубу інтелектуального кіно бібліотеки на Шевченка м. Кам’янське збираються щочетверга кожного місяця на кіносюрпризи, які щоразу готує для них керівниця кіноклубу Наталія Бохан. Карантин нам не завадить. Фільм переглядатиме он-лайн. Коментарі залишайте на сторінці у фейсбуці "Бібліотека на Шевченка"

Веселий 11-річний хлопчик Тревор (Гейлі Джоел Осмент) живе у безталанній сім'ї. Його мати Арлін (Гелен Гант) алкоголічка, хоч і працює на двох роботах, щоб підтримати сина, а батько — Рікі Мак-Кінні (Джон Бон Джові) покинув сім'ю. 

У школі Тревора новий вчитель (Кевін Спейсі) дає учням незвичайне завдання — придумати спосіб, щоб зробити світ кращим. Тревор придумав як це зробити — «Заплати іншому», тобто зроби щось добре і корисне для трьох людей, навіть якщо вони тебе про це не просили. Однак потім попроси кожного з них зробити також щось добре для трьох інших людей. Кожен з останніх також повинен допомогти трьом наступним. У результаті виникне рух «Заплати іншому» і світ стане кращим… 



Цей фільм – і підґрунтя ДЛЯ РОЗДУМІВ, і заряд БАДЬОРОСТІ й трошки СМУТКУ. У ньому є все, що потрібно для того, щоб отримати задоволення від самого перегляду і залишити слід у свідомості. Тут можна посміятися й поплакати, а заразом подумати кому платити вперед.


Твори добрі справи безоплатно, безкорисливо, не оглядаючись на інших! В цьому і полягає сенс зміни світу. Щоб змінити соціум, треба почати перш за все з себе.


А що ви про це думаєте?

До зустрічі на сторінці у фейсбуці "Бібліотека на Шевченка" https://www.facebook.com/bibliotekashevchenka/

Немає коментарів:

Дописати коментар