вівторок, 18 червня 2019 р.

Літні подорожі разом з бібліотекою

Літо… Канікули.  Кожна дитина мріє про подорожі та пригоди. 



У бібліотеці на бульварі Героїв м.Кам'янське зібралися діти літнього шкільного табору СШ№30 «Планета дитинства», взяли з собою посмішки, жарти, сміх, чудовий настрій і здійснили подорож «Веселим експресом»
Зупинялися на різноманітних станціях»:«Казковій»,«Зоологічній», «Квітковій»,станції «Мудрої Сови», «Чистоти», «Лабіринтів та головоломок»…
Пасажири  «Веселого експресу» провели час в ігрових конкурсах, завданнях спілкуванні один з одним. 



СЗШ №35 знаходиться досить далеко від центральної бібліотеки для дітей, але це не заважає їм зустрічатися під час канікул. 

Днями  на вихованців літнього табору відпочинку чекала зустріч з чарівним світом квітів України, яким присвячено безліч легенд, пісень, віршів, приказок, загадок, картин.


Шоколадні річки, шоколадні будівлі і диво-жуйки ... Захоплюючу подорож  вигаданим світом всередині нескінченної фантазії письменника Роальда Дала разом з добрим, ввічливим, позитивним хлопчиком на ім'я Чарлі  здійснили читачі бібліотеки-філії №3.


Читачі бібліотеки-філії №6 знайомилися з творчістю письменників з Кам'янського


Дітки з Центру соціально-психологічної реабілітації разом з біліотекарями бібліотеки-філії №8 читали чарівні співучі казки Олександра  Пушкіна.


Обговорювали «Казку про рибака і рибку». Бібліотекар Тетяна Гончар запитала дітей, а щоб вони хотілі попросити у золотої рибки?

Бажання були різними: хтось хотів телефон, солодку цукерочку, новеньку сукню…


Але Тетяна точно знає, що ці діти бажають жити в справжніх сім’ях.
Ми всі дуже хочемо, щоб всі їхні мрії здійснились!

Немає коментарів:

Дописати коментар