понеділок, 10 червня 2019 р.

Літні канікули 2019

Літо триває… Подорожі, загадки з чарівної скриньки, мультики й багато книжок.


Бібліотекарі бібліотеки — філії 3, що на Матросова м.Кам'янське обожнюють миті, колі в дітей блищать очі від новеньких книжок!


Чи замислювались Ви коли небудь, як довго розкладається сміття? А які істоти на землі забруднюють її найбільше? А які тварини потерпають від сміття у місті, у лісі і навіть у саванні? Не замислювались?


 А ось діти з літнього табору СНВК №5 не тільки цікавились відповідями на ці питання, але й разом з бібліотекарями центральної бібліотеки для дітей на Калнишевського  допомагали природі своїми руками та знаннями. 


В цьому їм допомагала книга Тетяни Луньової «Міські пригоди лісової шишки» та таблиця розкладання сміття.


Забавний «Словограй» за книгою І.Січовика пройшов у бібліотеці - філії №7 на бульварі Героїв і взяли у ньому участь діти літнього пришкільного табору «Вітамін» СШ №44.


Тут на них чекало багато мовних ігрових завдань, пов’язаних зі словами і складами: школярі шукали слова в словах, розгадували загадки, добавляли прислів’я.
Сподобалися конкурси: «Що сказала жаба», та «Хто більше» а також ігри «Вирости нове слово»,» Числа, ноти та імена у словах».

Родзинкою стала гра «Звідки стирчить ніс». Кажуть він завжди лізе туди куди не просять. А у нас він просто зник і діти шукали його замість пропущенних літер у словах. З усіма завданнями впоралися. Перемогла дружба. А наостанок як завжди - мультфільм. Цього разу - «Барбоскины» , «Перезагрузка».


«Словом можна засмутити, а можна й звеселити, воно передає всі кольори життя», - переконав нас у цьому сьогодні своєю книгою Ігор Січовик.

 Бібліотека - філія №6 спокушають дітей  новинками фантастичної літератури.


Немає коментарів:

Дописати коментар