середу, 29 серпня 2018 р.

Пам'ятаємо минуле - перемагаємо сьогодні!

Бібліотека на Шевченка м.Кам'янське спільно з міським відділенням Української Спілки в'язнів-жертв нацизму (керівник спілки Алевтина Шевченко) за підтримки  фонду «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» (EVZ) (Німмечина) протягом двох років працює над реалізацією проекту "Пам'ятаємо минуле-перемагаємо сьогодні"(керівник проекту Петерімова Вікоторія).
Завдання проекту: створити такі умови, щоб літні люди не відчували себе самотніми, допомогти нашим ветеранам, людям похилого віку набути впевненості в цьому житті, а молоді перейняти такі моральні цінності як доброта, співчуття, милосердя.
Бібліотекарі для поважних учасників проекту влаштовують майстер-класи з елементами арт-терапії, художні виставки, зустрічі з творчими людьми, екскурсії.

Днями разом з волонтеркою-бібліотекарем Катериною Молчановою, яка виступила в якості екскурсовода, здійснили прогулянку на катері Дніпром з відвідуванням Монастирського острову.Згадували позабуті факти з історії міста Дніпро та річки Дніпро.Відпочили, надихнулися силою води, майже помолодшали.










Немає коментарів:

Дописати коментар