середу, 8 листопада 2017 р.

Макс Кідрук у Кам'янському.

Відомий український письменник Макс Кідрук презентував  новий роман "Не озирайся і мовчи" у Кам'янській міській бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка. 



Макс розповів, що в рамках цього туру він відвідає 100 українських міст. Це найбільший на сьогодні тур на підтримку книги в Україні.
"Не озирайся і мовчи" - позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової,  піднімаються проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, травлі у школі та бажання втечі від реальності, притаманного підліткам.


Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися й мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з’являються речі, страшніші за те, від чого ховаєшся, - розповів автор.
Письменник розповів про себе, про те, що любить подорожувати, відвідав вже більше 30 країн, розповів про свої попередні книги, показав буктрейлери на книги "Твердиня", "Зазирни у мої сни",  "Не озирайся і мовчи" та плани на майбутнє, пообіцяв зустрітися з читачами через рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар